2021-06-08

Malin Dahlgren, Ny klubbchef

Foto: Anders Wiik

Skövde HF har under några månader sökt efter en säljfokuserad klubbchef och tillsammans med Lars Lindström och Predictio har vi skapat en profil som vi matchat sökanden efter.

Efter ett noggrant arbete har vi kommit fram till att Malin Dahlgren, 33 är rätt person att driva på Skövde HF till nästa nivå.

Malin har en bakgrund som säljare och har också erfarenhet av ideella organisationer då hon är aktiv i Skövde Ryttarförening och haft liknande roll där tidigare.

– Det är ett viktigt steg för klubben att anställa en klubbchef som vet hur relationen anställda/ideella fungerar och Malin är rätt person för detta, säger Anders Wiik, ordförande.

– Malin dök upp efter ett tips från Merlina Poljak Käll (Ordförande i Företagarna Skövde Tibro och ägare och VD på MM Fokus). Merlina var helt övertygad om att Malin skulle passa perfekt i rollen och vi känner precis så, fortsätter Anders.

Logga Predictio

– Malins referenser har varit mycket tydliga med vilket driv och fina meriter från försäljning hon har så det känns verkligen som vi träffat helt rätt. Fem stycken personer har intervjuat henne och vi är helt överens om att Malin är precis vad vi söker, avslutar Anders.

För Malin innebär detta en härlig utmaning.

– Jag tycker det ska bli oerhört spännande att få vara med och lyfta Skövde HF till nya höjder. Att få möjligheten att vara med på den här resan, utveckla verksamheten, och samtidigt skapa de allra bästa förutsättningarna för tjejer och kvinnor inom sporten är fantastiskt, säger Malin

– Skövde HF har ett tydligt mål, framåt och uppåt, och jag är övertygad om att det här är början på något stort. Stay tuned, avslutar Malin.

 

Malin tillträder tjänsten den 6:e september.
/Styrelsen Skövde HF

 

 

Uppdaterad  2021-06-08 11:57
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna