2021-02-26

Marielle förlänger med Skövde HF

Foto: Viktor Ljungström

Marielle Lideskär, en av Skövde HFs egna produkter sen handbollsskolan, fortsätter i Skövde HF. Marielle, som nu har byggt på sig erfarenhet av flera års spel i SHE samt också blivit mamma, blir en viktig kugge i Skövde HF 2021. 

”Marre” som i ungdomsåren främst spelade på nio meter tar nya steg varje dag som H6:a i Skövde HFs elitlag och vi är mycket glada över Marielles beslut att fortsätta satsa i Skövde HF.

-Marielle är en förebild för många i Skövde HF som visar så stor kärlek till handbollen och till klubben. Vi är stolta över att få fortsätta ha Marre i klubben och vi är säkra på att hon kommer fortsätta utvecklas i klubben med nya tränaren, Daniel Birkelund, säger Anders Wiik, ordförande i Skövde HF.

Daniel Birkelund om Marielle.

-Marielle er en egen produkt som vi er glade for å ha med videre i Skövde HF. En stabil kantspiller med bra avslutningsferdigheter, som fremdeles er ung og har stort utviklingspotensial.

– Som trener mener jeg også at det er viktig at vi bidrar for å tilrettelegge for at det går an å fortsette og satse som håndballspiller etter at man har fått barn. Det er en naturlig del av kvinneidretten og kun en styrke oss som gruppe og miljø.

-Jeg ser frem til å jobbe sammen med Marielle og sørge for at hun kan blomstre både i rollen som håndballspiller, student og mor.

 

Kontraktet är skrivet på 2 år.

Uppdaterad  2021-02-26 08:25
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna