2021-11-25

Moa, Ida och Natalie klara till 2024

Foto: Viktor Ljungström

Skövde HF presenterade idag de första namnen inför nästa säsongs trupp och det var fokus på egna produkter. Moa Anderson, Ida Eriksson och Natalie Wästefors som spelat i Skövde HF sen barnsben förlängde sina kontrakt till 2024. (Natalie kom som 14-åring från HK Country).

 

Tillsammans med Volvo GTO Powertrain Production presenterades spelarna live på facebook och det var ca 20 personer på plats för att lyssna på den hemlis som marknadsförts i sociala medier under veckan. Malin Dahlgren, ny klubbchef i Skövde HF, välkomnade alla till träffen och inledde med att att presentera Rickard Lundberg, Platschef på Volvo. Rickard presenterade varför de är stöttar Skövde HF och det var tydligt att de stöttar vår satsning på egna produkter samt tjejers möjlighet att elitidrotta på lika villkor som män.

 

 

Skövde HFs huvudtränare, Daniel Birkelund, gav en kort summering varför 60% egna produkter och att sikta mot topp 3 i Sverige är ett nåbart mål men kräver mycket gällande hur föreningen arbetar. Han gav också fina ord om de tre spelarna som presenterades och såg ljust på framtiden.

Presentationen avslutades med att spelarna intervjuades av media som var på plats.

Se sändningen från dagens presentation på facebook:

 

Nyheten presenterades av XR

 

Uppdaterad  2021-11-25 12:48
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna