2021-04-30

Nytt klädavtal för Skövde HF

Efter ca tre månaders arbete har upphandlingen av nytt varumärke och ny klädpartner avslutats. Målet för föreningen har varit att få en bra ekonomisk affär men också att medlemmarna skall få en smidig logistik vid köp av träningskläder.

-Vi är i en stabilare ekonomisk situation idag än för fyra år sen och har kunnat lägga till fler målparametrar i valet av varumärke och leverantör detta året. Vi är jättenöjda och hoppas våra medlemmar också känner samma sak, säger Sabina Cederkvarn, ungdomsansvarig och del av projektgruppen.

Umbro

 

Kontinuitet med Umbro

Efter fyra år tillsammans har Skövde HF och Umbro valt att förlänga sitt samarbete med ytterligare fyra år.

-Vi har i upphandlingen haft samtal med fyra olika varumärken som alla visat fina kollektioner och gett oss bra erbjudanden. Samtidigt har vi hela tiden känt att samarbete med Umbro fungerat väl och att det innebär en enkelhet för föreningen och medlemmarna att fortsätta samarbetet. Vi ser också att kontinuitet är viktigt på många olika plan i föreningen och med detta fortsatta samarbete kan vi stärka bilden av Skövde HF. Vi blir synonymt med Umbro och är ensamma i SHE att bära detta varumärket, säger Anna Forsberg, ungdomsledare och styrelsemedlem.

-Vi på Umbro är glada att Skövde HF valt att förlänga vårt samarbetsavtal. Klubben är viktig för Umbro, för att stärka varumärket på handboll samt för klubbens fina verksamhet inom handboll på flicknivå samt elitnivå. Klubbens värderingar och kärnvärden stämmer bra överens med Umbros att handboll skall vara för alla genom bredd och elit med glädje och stort hjärta säger Jonas Sandberg, säljansvarig hos Umbro.

Intersport ny leverantör

Intersport blir ny leverantör av kläder till våra medlemmar. De har ett effektivt sätt att hantera beställningar och kan leverera snabbt från sitt lager. Över tid kommer också Umbro att bli en del av Intersports centrallager vilket kommer skynda på leveranserna ytterligare.

– Vi såg tidigt en synergi i arbetssätt för våra medlemmar som har en pojke i IFK Skövde Handboll och en dotter i Skövde HF att få ett liknande arbetssätt gällande köp av kläder. Att två elitföreningar har samma leverantör leder förhoppningsvis till att handbollssortimentet kan breddas hos Intersports butik i Skövde och vi ser mycket fram emot att få inleda detta samarbete, säger Sabina Cederkvarn.

-Vi på Intersport Skövde är glada att äntligen få inleda ett samarbete med Skövde HF som är en grundpelare i Skövdes starka handbollstradition. Intersport Skövde är övertygade att vi tillsammans kan fortsätta utveckla våra verksamheter och hjälpa varandra framåt. Ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete, säger David Lidholm, Team säljare på Intersport.

Ny kollektion och nytt matchställ

Nu inleds arbetet med att bestämma kollektion inför höstens handbollsträning och ett nytt designat matchställ för hela föreningen.

– Det kommer bli en riktigt snyggt matchställ som gör oss unika i Sverige. Tillsammans med våra partners får vi musklerna att kunna klä upp alla seriespelande lag med matchställ. En supportertröja kommer också i samma grunddesign vilket ger möjlighet till föräldrar och supportrar att bära en Skövde HF-tröja på matcher mm. Vi har också låtit gemene man att få köpa sitt namn eller budskap på tröjorna, säger Anders Wiik, Ordförande Skövde HF.

 

Vill du ha ditt namn eller budskap med på tröjan? Swisha 300 kr till 123 624 44 12. Skriv vad du vill skall synas på tröjan i meddelandet.

Uppdaterad  2021-04-30 11:35
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna