2023-02-08

Övertygande spel av Skövde HF F06

På tisdagskvällen spelades en match i F16 Väst 1 Vit där Skövde HF F06 stod som överlägsna segrare efter ledning med 12-6 efter första halvleken. Den andra halvleken så trycke HF tjejerna på mer och tog hem segern med 30-13.

Skövde HF inleder starkt och har efter spelad 13 minuter ledning med klara 7-3 för att sedan sista tio minuterna gå till pausvila med 12-6.

Skövde HF släpper inte av på takten och kör vidare, slutligen spelas matchen hem med de klara segersiffrorna 30-13.

Coach/Tränare Hugo Gustavsson säger till hemsidan – Vi genomför matchen bra där vi följer våra bestämmelser. Spelarna sprider mycket energi, kämpar och påvisar att inställningen till att vilja bli bättre varje dag är en viktig del i vår vinnarkultur. Det är dessutom den nivån vi vill uppnå – vilket i jämförelse med resultatet är det absolut viktigaste.

Uppdaterad  2023-02-09 10:55