2023-11-11

Resultat Skövde HF i ungdomshandboll vecka 45

Ungdoms handbollen vecka 45 startade upp för Skövde HF F15 med match tisdag 9 november i Arena Skövde. Den följdes upp med match för F16 i Kungsbacka lördag 10/11 mot Aranäs HK Gul. Lördag och söndag seriespel för F14 – F10 och Handbollfestival för F9 (F2014).

Veckans ungdomshandboll började för F15 Röd med match i F15 Väst mot KFUM Trollhättan i Arena Skövde på tisdagskvällen, det blev en förlust med siffrorna 21-22 (11-10). Trollhättan har ledning med 4-3, Skövde vänder matchen till ledning 7-4 och så även 8-6 för gå till halvtid med 11-10. Tio minuter in i andra halvlek har Skövde 15-11 så även 20-19 vid 46:29 sedan vänder Trollhättan och fastställer 21-22.
Målskyttar Skövde HF: Viktoria Karadag 7, Nora Cederkvarn 4, Felicia Callerud 3, Thila Forsberg 3, Emilia Nilsson 2, Tindra Andersson och Agnes Florin 1 vardera. Utvisningar Skövde HF 2 x 2 minuter. Domare: Alma Jörgensen 0ch Sven Nyberg.
Matchutveckling:
Resultat/Tabell:

I serien – F16 Väst så var Skövde HF 1 (tabelledare) i Kungsbacka och hade där att möta Aranäs HK Gul femma i tabellen inför mötet. Två lag som har spelar födda 2007 där en jämn kamp förväntas då Aranäs HK har bred ungdomsverksamhet lik Skövde HF. Inledningsvis så är det Aranäs HK som är framträdande i matchen och har 10-6 vid spelade 15:12. För att så även gå till halvtid med klara 18-11. Skövde HF tänder till i andra halvlek och når först 22-20 vid spelad 38:56. För att sedan ha 23-24 (44:47) och jämt spel med övertag och 27-28 (49:32) slutligen gör Aranäs 28-28 i slutsekunderna 49:56.

Skövde HF 1 toppar dock tabellen med 7 spelade 6 vinster 1 oavgjord 0 förluster och 199-146 i målskillnad (+53),13 poäng.
Målskyttar Skövde HF 1: Selma Hestner Olsson 8, Engla Khalaf 4, Greta Kättström 4, Linnea Nyman 4, Meja Norrgård 3, Eila Gutlic 2, Emma Gustavsson, Felicia Hedén och Jasmine Krayem 1 vardera. Utvisningar: HK Aranäs Gul 2 x 2, Skövde HF 1 x 2.

Övriga ungdomsmatcher och Handbollfestival för F9 (F2014). kommer i separerata inslag.

Uppdaterad  2023-11-11 23:52