2024-04-08

Så var Irstablixten 2024 för Skövde HF:s tre lag i F12 (2011).

Foto: Privat

Så var Irstablixten 2024 som spelades helgen 5-7 april. Skövde HF med 30 spelande tjejer samt föräldrar och 6 ledare. Där det var tre anmälda lag från F-12 som begav sig till Västerås.

Vi samlades klockan 13.00 vid Idrottshallen tillsammans med 30 spelande tjejer samt föräldrar och 6 ledare. Vi hade tre anmälda lag från F-12. Vi åkte gemensamt upp till Västerås och spelade våra första matcher på fredag kväll. Roligt att möta lag vi annars aldrig spelar mot !

Fredagskvällen var jätterolig, vi packade upp och hade gemensamma aktiviteter. Ner i sängarna senast 22.15 var det sovdags för alla. Det hördes allt lite fnitter från några av madrasserna efter detta!

Foto: Privat.

Lördagen började matcherna runt 9.00 tiden för alla. Spridda skurar resultatmässigt men vi hejade på varandra genom hela eftermiddagen och Lag röd tog sig till A – slutspel. Lag vit och svart tog sig till B- slutspel och de fick lite sovmorgon. TUFFT motstånd och lite ” orättvisa” domslut men i cup kan allting hända och det går snabbt !!!

Foto: Privat.

Lördag kväll var hälften av tjejerna på disco medans hälften var kvar på förläggningen med ledare där. Mia Nyman låg både i högläge med sitt knä samtidigt som hon underhåller tjejerna.
Söndagen var det tidigt upp för lag röd då de spelar 1/16 mot Härnösand HK. Dessvärre förlust där men vi hejar kvar de resterande två lagen vi hade kvar i B-slutspel.

Foto: Privat.

Det blir häng i ABB Arena hela dagen då ett lag går till final och spelar mot Eskilstuna Guif. SILVER går till oss och vi ledare är mycket stolta över våra tjejer som utvecklats mycket detta året. Mycket genom vår nya huvudtränare Mia Nyman- en gedigen handbolls själ som ser potentialen i alla individer i laget.

Foto: Privat.

Vi övriga ledare- Cissi , Camilla , Dennis , Maria och Tony ser fram emot nästa säsong och vad som Väntar oss framåt. Först väntar lite spännande sommarträning och en ungdomsavslutning.
Foto: Privat.

Foto: Privat.
Foto: Privat.
Foto: Privat.

 

Uppdaterad  2024-04-08 21:53
Skribent
Cege Elfwering
Senaste Nyheterna