2020-06-15

Sabina blir årets ledare 2019/2020

Sabina Cederkvarn får det hedersvärda priset som årets ledare i Skövde HF säsongen 2019-2020. Juryn bestående av Dan Jakobsson och Magnus Olsson från styrelsen har samlat in alla nomineringar som vi fått in via sociala medier och enats till att Sabina är den vi vill hylla som årets ledare.

Sabina, som idag är ledare för flickor födda 2008 har varit med i klubben sen barnsben och har spelat i elitlaget när laget tog sig upp till högsta serien i mitten av nittiotalet. Under en period jobbade även Sabina på kansliet. Sen 2014 har Sabina kom hon med som ungdomsledare och var med i styrelsen under tre år också. Sabina har ”hjärtat på rätt ställe” och värnar mycket om klubbens och dess medlemmars välmående.

Sabina Cederkvarn Patrik Hilding
Skövde HF på Beachhandboll 2019

Sabina tillsammans med ledarkollegan Patrik Hilding i konversation med några från Flickor födda 2008 på beachhandbollsturnering i Tibro 2019.

Juryns motivering:

”Årets ledare i Skövde HF är Sabina Cederkvarn. Sabina Cederkvarn jobbar för att skapa de bästa förutsättningar, för att skapa ett lag och utveckla våra ungdomar i Skövde HFs anda. Hon skapar gemenskap, trygghet, ordning, respekt och glädje. Sabina inspirerar oss alla att bli ledare i Skövde HF”

Stort grattis Sabina!

Se när Dan Jakobsson överraskar Sabina här:

Uppdaterad  2020-06-15 08:53
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna