2023-08-13

Säsongskort och VIP-Medlemsskap

Foto: Viktor Ljungström

Imorgon måndag klockan 09:00 släpper vi säsongskorten för Handbollsligan Dam 2023-24 och ATG Svenska Cupen. Men, vi släpper också en helt ny produkt vi kallar VIP-medlemsskap.

Säsongskort

Säsongskorten har i år en dynamisk prissättning beroende på vart i Idrottshallen du vill sitta. De platser där sikten skymms av vår berömda stolpe har en lägre prisbild än de där du ser bägge anfallszonerna bäst. Pris från 2000-2900 kr med 200 kr i rabatt till pensionärer.


VIP-Medlemsskap 

Vi släpper också en produkt vi tror är relativt unik i handbolls-Sverige. Vårt VIP-medlemsskap innebär att du köper ett stödmedlemsskap i föreningen men beroende på paket också får med något på köpet. Alla får med en pin att sätta på jackan/väskan och sen är supportertröjor och biljetter ett innehåll i de lite dyrare paketen. Denna produkt är perfekt för dig som kanske har barn eller barnbarn i föreningen och vill få chansen att stötta Skövde HF men samtidigt få biljetter och kunna se matcher. Vi har tagit fram paket som ger dig ett förmånligt pris jämfört med att köpa biljetter till ordinarie pris (180 kr).
Biljetterna är så kallade pottbiljetter som du kan nyttja när du behöver dem. En lite mer flexibel lösning tycker vi!

Paketen kostar från 675 kr till 1949 kr!

Du köper ditt säsongskort här: https://skovdehf.ebiljett.nu

VIP-medlemsskap läser du mer om här: VIP-Medlemsskap

Uppdaterad  2023-08-13 09:40
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna