2023-10-31

Skaraborgsderbyt-En familjefest!

Foto: Viktor Ljungström

 

 

Den 30:e december är det dags för säsongens största match i Skaraborg. Skövde HF tar emot Skara HF i Arena Skövde i det stora Skaraborgsderbyt, en familjefest!

Tillsammans med våra partners, Länsförsäkringar Skaraborg, Mattias Mat och Nöjesarenan kommer vi skapa årets roligaste familjefest. 

Vi startar redan klockan 13:00 med Skövde HFs mycket populära bollek där barn från de allra yngsta får leka med boll och 13:30 öppnar buffén på andra våningen i foajén. Mattias mat erbjuder en härlig buffé och till det finns dryck för de små, unga och de vuxna.

Matchstart är 15:00 och det är dags att kåra Skaraborgs bästa damlag. En kamp om två matcher. Match nummer två spelas i Skara den 3:e februari.

Efter matchen,ca klocka 17:00 träffas vi hos Nöjesarenan för att fira segern förhoppningsvis och få träffa spelare och ledare tillsammans och kanske också fira in 2024 tillsammans (En dag för tidigt).

Följ oss på sociala medier och missa inte när vi inom kort släpper biljetter till matchen på https://skovdehf.ebiljett.nu

Boka redan idag in den 30:e december för Skaraborgsderby!

Uppdaterad  2023-10-31 21:20
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna