2022-10-10

Skövde HF Camp återkommer på höstlovet!

Foto: Viktor Ljungström

Skövde HF Camp startades hösten 2020 och är nu inne på tredje säsongen. I år med ett mer innehållsrikt upplägg där Julia Andersson, Skövde HFs utvecklingschef ligger bakom planeringen tillsammans med Melina Pilav, spelare i elitlaget.

OBS: Nytt tillfälle tillagt för tjejer födda 2015!!

 

Vad är har ni som mål med campet?

– När jag bedriver handbollsträningar har jag i stort sett alltid samma mål. Att inspirera samt att skapa bra förutsättningar för att spelarna ska vilja bli bättre och vilja lära sig nya saker. Jag vill att glöden för handbollen ska brinna om möjligt ännu starkare efter campet.
Jag vill visa tjejerna att i Skövde HF har man en gemenskap och fungerar som en familj, oavsett i vilket ålder eller i vilket lag man spelar eller är ledare i.

Vad har ni valt att fokusera på i år?

– I år kommer vi ha lite mindre grupper med en mindre åldersskillnad. Detta för att kunna skapa bra upplägg som passar spelarna utifrån hur mycket kunskaper man har med sig sedan tidigare. Vi har också valt att ha tre pass med olika inriktningar, där vi fokuserat kommer att jobba med olika områden/teman.

Vi har förstått att det finns ett hemligt innehåll. Vill du berätta vad det kan vara för något eller är det helt hemligt?
Om jag skulle berätta skulle det ju inte längre vara en hemlighet 🙂
Men jag kan avslöja att det har något med ett antal spelare i vårt A-lag att göra…

 

Vill du vara med? Läs mer på  https://skovdehf.se/camp och anmäl dig redan idag.

OBS: Begränsat antal platser.

 

Uppdaterad  2022-10-15 12:04
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna