2024-02-08

Skövde HF fortsätter att vinna i F19-17 Väst Norra 1

Skövde HF spelade sin andra match på fem dagar och åter var det ett lag från västkust som kom på besök i Idrottshallen. Första halvleken är en jämn tillställning och slutar 14-12. I den andra halvleken spelar Skövde HF ut tar hem kampen med 31-23.

Skövde HF gör första målet och Stenungsund har 2-2 var Skövde med tre raka mål går till 5-2, sedan tätt spel med mål mellan lagen fram till 10-9 för att Skövde kan gå till 13-9. Stenungsund hämtar in till 13-11 vid spelade 28:30 för att hålla jämt steg med Skövde och göra 14-12 59:49 som blir halvtidsresultatet.

Andra halvleken startar som första slutade men efter spelade 28:30 har Skövde ledningen 19-14, dock så kan Stenungsund hämta in till 19-18 efter spelade 45:38. Skövde växlar sitt spel med försvar och anfallsspel och har vid 52:50 ledningen 27-20, för att sedan hålla övertaget resterande del av matchen och vinna klart med 31-23.

Noteras kan att samtliga utespelare i Skövde HF är målgörare, samt att målvakt Aida Mehmedagic gör 27-20 vid spelade 52:50.

Uppdaterad  2024-02-08 23:36