2020-06-09

Skövde HF lanserar nya hemsidan

Foto: Viktor Ljungström / Alexander Fuentes

Äntligen!

Idag är en stor dag i Skövde HFs IT-historia. Vi får äntligen en ny hemsida som kommer kunna presentera föreningen på ett mer proffesionellt sätt. Tillsammans med The Farm har vi jobbat med sidan i nästan ett halvår och vi är nu klara med första releasen av flera.

Bakgrund: 2014 togs det senaste stora taget om Skövde HFs hemsida. Idrottonline stukturerades upp och varje lags sida skulle se likadan ut mm. Flera förbättringar skedde under de kommande fem åren men tekniken sprang ifrån sidan. Inför julen 2019 skrevs ett nytt sponsoravtal  med The Farm där de hjälper föreningen att producera en webbsida för 2020-talet. 

I den första releasen fokuserar vi på att presentera elitsatsningen i föreningen. Vårt representationslag får ett tydligt huvudfokus på sidan men på sikt kommer även junior och ungdomslagen presenteras på sidan.
Allt är inte perfekt från start men tillräckligt bra för att få visa upp för våra fans.

Skövde HF vill rikta ett stort tack till Pauline Fagerberg och Yohanna Bredén på The Farm som hjälpt oss få till denna snygga hemsidan. Ovärderlig support!!!

Äntligen anpassat för mobilen

Vi har jobbat hårt tillsammans med The Farm för att hemsidan skall kunna presenteras snyggt på alla olika plattformar. Vår gamla idrottonline sida är inte anpassad till den senaste tekniken och den nya sidan passar datorn, paddan och mobilen.

Våra partners får en ny fin presentation

Alla partners får synas fint på vår nya partnersida. Logotyperna visas upp snyggt och  i en proffsig design. På förstasidan presenteras våra huvudsponsorer på ett stilrent sätt som matchar det grafiska budskapet på sidan.

Statistik om elitlaget direkt på sidan

Vi kan nu äntligen presentera den senaste matchstatistiken för elitlagets seriespel. Du som besökare kan se matchtabellen samt alla matcher Skövde HF kommer spela framöver. Några funktioner är inte påslagna än då ny serie inte är igång än. När seriespelet startar uppdateras sidan med mer information om nästa match mm.

Spelarna presenteras mer individuellt

Varje spelare i truppen får en egen sida där de skriver lite om sig själva men där spelarstatistik också presenteras. Vi hoppas kunna visa mer av vårt elitlag på sidan för att ni besökare ska kunna få en bättre kunskap om varje individ i laget.

Ungdomslag stannar kvar i idrottonline

Tills vidare så behåller vi ungdomssidor i Idrottonline. Vi kommer successivt flytta mycket information från idrottonline till nya sidan.

Vi hoppas ni tycker om sidan och att det är lätt att hitta det ni söker efter. Vill ni komma med förslag på förändringar tar vi gärna emot förslag.

En del länkar fungerar inte perfekt från dag 1 men vi kommer inom kort justera dem så allt fungerar tillfredsställande.

 

 

__________________________________________

Skövde Handbollsflickor 2020

 

Uppdaterad  2020-06-09 17:54
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna