• Föreningen
2021-06-13

Skövde HF samarbetar med Köket och Gården

Skövde HF inleder ett samarbete tillsammans med nystartade Köket och Gården. Tillsammans vill vi ge alla möjligheten att köpa frukt och grönt hemlevererat till dörren. Ett initiativ för att värna om miljön och samtidigt stötta den lokala jordbruket. Handla hos Köket och Gården och du stöttar samtidigt Skövde HF.

Låt oss presentera Köket och Gården. En digital handelsplats för frukt och grönt.
Det som skiljer Köket och Gården från andra som du köpt frukt och grönt från är deras handelsplats, den digitala saluhallen, där odlare och kockar möts och kommer närmare varandra. En digital torgmarknad helt enkelt, med starkt fokus på närproducerat tillsammans med ett brett standardsortiment av prima frukt och grönt från jordens alla hörn. Köket och Gården ser till att varorna du köper levereras så snabbt och smart som möjligt. Under baneret: Bra mat närmare – är det din garanti för att allt du köper hos Köket och Gården är både reko och gott.

Intelligent logistik som sparar miljön

Istället för att en råvara ska åka land och rike runt till olika logistikcentraler och lager kör Köket och Gården den kortaste smartaste vägen med din beställning. Lager och logistiksystem bygger på ett antal lokala lagerhållningsplatser där råvarorna tas in och körs ut. Det innebär att även om bonden själv levererar sina råvaror till Köket och Gården behöver de sällan färdas långt. Din order behöver heller inte åka så långt.

Handla hos Köket och Gården och stötta Skövde HF

Som unik partner till Köket och Gården kan du genom att klicka på följande länk handla och få del av köpet att tillfalla Skövde HF. Utan någon extra kostnad för dig som kund bidrar du till att stärka Skövde HF som förening. Du kan också använda koden ”SKOVDEHF” när du gör din beställning.

https://koketochgarden.se/?ref=skovdehf

Uppdaterad  2021-06-13 18:26
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna