• Föreningen
2021-04-25

Skövde HF söker Div1 / Juniortränare

Skövde HF söker tränare till sitt juniorlag / HF Somby. Gruppen består av ca 35 tjejer blandat med seniorer och juniorer födda 2003/2004. 
Som tränare för juniorerna har du en viktig roll i målet att ha 60% egna produkter i elitlaget. Tillsammans med huvudtränaren i elitlaget och i Flickor 16 bygger ni tillsammans upp den utvecklingsmodell Skövde HF vill arbeta efter för att förverkliga strategin.

Din profil
Du är en engagerad handbollstränare med TS2 eller högre tränarutbildning. Du har ambitionen att utbilda dig vidare som tränare och du drivs av utveckling och har tidigare utbildat ungdomar/seniorer. Vi sätter stort värde på din personlighet och möjlighet att kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt. Du är också ödmjuk och intresserad av att lära dig bli en bättre tränare och vill verka i en professionell handbollsmiljö.

 

Uppdraget
I din roll som huvudtränare förväntas du sätta de övergripande målen för säsongen, lägga säsongsplaneringen och ha regelbundna möten med elitgruppen och dina tränarkollegor.
Du genomför individuella samtal med spelare tillsammans med dina assisterande och tränar laget ca tre gånger i veckan plus en till en match per vecka. Du ansvarar för Div 1-serien, Svenska Cupen och USM.
Du håller en kontinuerlig uppföljning av varje individ och rapporterar till sportchefen, Daniel Birkelund.
Du är ansvarig för laguttagningar och positionsval för spelare som skapar bäst utveckling för spelarna och som bidrar till att spelarna kan ta steget till elitlaget.
Vid din sida har du flera kompetenta assisterande tränare som hjälper dig med handbollsträningarna och som känner varje spelare bra. Du har en dedikerad fystränare som sköter fysträningarna för laget. Tillsammans leder ni våra spelare i seriespel och Ungdoms-SM där vi har högt satta målsättningar.
Du har nära samarbete med huvudtränaren för elitlaget för att inspireras och utvecklas som tränare. Du ingår i Skövde HFs elittränarteam och närvarar frekvent på elitlagets träningar.

Ersättning
Lön utgår efter överenskommelse.

Hör i så fall av dig till Anders Wiik på anderswiik@skovdehf.se eller 0705-499961

Uppdaterad  2021-04-25 09:43
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna