2023-04-25

Skövde HF söker volontärer

Foto: Viktor Ljungström

Skövde HF är en handbollsförening för tjejer och har aktiva inom både bredd och elit. Elitlaget spelar i damernas högsta serie (SHE) och under elitlaget finns en akademiverksamhet för 16–19 år. Därunder ligger den breda barn och ungdomsverksamheten med lag i alla åldrar från handbollsskola (6 år) och uppåt. Utöver detta bedriver föreningen verksamhet för barn från 0 år och uppåt ”Boll och lek”, där vi tror på vikten av att tidigt arbeta med rörelseförståelse hos barn och föräldrar och uppmanar till skratt, lek och rörelse.

Skövde HF söker volontärer till Annliz cup den 10-13/8 och/eller 25-27/8 2023 samt Elitlagets seriematcher i Idrottshallen säsongen 2023/2024.

Som volontär är du Skövde HFs ambassadör och en viktig medspelare för att kunna genomföra evenemangen. Vi behöver hjälp med att vara entrévärd, säkerhetsvärd, lotterivärd, parkerings-värd, lagvärd, matchvärd, kioskvärd, skolvärd, matvärd, chaufför med mera.

Brinner du för evenemang, är serviceinriktad, engagerad, ansvarstagande och flexibel? Då ska du söka som volontär hos oss! Du anmäler ditt intresse till någon av eller båda cuperna och/eller seriematcherna genom att fylla i ett formulär via länk nedan så återkommer vi med mer information om evenemangen och de olika volontärsuppdragen. Du kan även ange att du vill ha mer information av oss innan du anmäler dig.

Volontäranmälan är öppen till den 31/5 2023 via denna länk: https://forms.gle/CsB7L5sRAfmzaWR56

Foto från första hemmamatchen 2019.

Fyra anledningar att vara volontär
Att vara volontär är både roligt, utbildande och en upplevelse att bära med sig hela livet.

  • Det känns bra att hjälpa andra. Volontärarbete handlar om att ge tillbaka till samhället och göra skillnad.
  • Utvecklas som person. Det perfekta tillfället att lära sig nya saker och utveckla nya färdigheter.
    Du kommer möta nya utmaningar och lära dig saker du annars inte hade lärt dig. Det är inte bara bra för din personliga utveckling utan också för ditt cv.

  • Förebild för andra. Att hjälpa till som volontär kan leda till att andra blir inspirerade och själva väljer att engagera sig.
  • Det är roligt. Du träffar nya människor som delar dina intressen samtidigt som ni skapar en stark vi-känsla. Att se glädjen hos de aktiva är någonting som smittar av sig.

Välkommen som volontär i Skövde HF!

Mvh Anders Wiik, ordförande Skövde HF

Uppdaterad  2023-04-25 14:23
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna