2021-10-23

Skövde HF vann borta mot Kungälvs HK

Skövdes HF visar återigen att man är ett lag att räkna med. I matchen mot Kungälvs HK på bortaplan vinner Skövde HF 27-25 efter att laget stängt igen bakåt i försvaret med en fantastisk Annie Linder som försvarshjälte.

Första halvleken var jämn men Skövde tog ledningen med tre bollar i efter ca 15 minuter. Kungälv kämpade sig tillbaka och efter 30 minuter stod det 15-15.
Andra halvleken startade tufft för Skövdetjejerna. Underläge med tre bollar efter fem minuter men efter några småjusteringar så började återhämtningen. Skövde gick upp i ett måls ledning och sen bytte lagen mål med varandra fram tills slutet av matchen där Annie Linder tog några viktiga skott som gav Skövde möjlighet till att ta tvåmålsledning som Kungälv inte lyckades hämta in.

Sju poäng på fyra matcher har gett Skövde HF en smakstart på säsongen.