2020-02-24

Skövde HF-VästeråsIrsta delade på poängen

Viktiga poäng stod på spel mot VästeråsIrsta HF på söndagen. Båda lagen hade mycket att spela för. Skövde HF del om att nå en slutspelsplats, VästeråsIrsta HF om att säkra sin slutspelsplats.

Första halvleken var VästeråsIrsta HF till större delen före en till två bollar, Skövde HF  kvitterar två gånger i inledning av matchen därefter är VästeråsIrsta HF stegt före.

Vid spelade 20 minuter kvitterar Skövde HF till 9-9 och kan sedan få ett litet övertag har 9-10 och 10-11, VästeråsIrsta HF kvitterar och går till pausvilan med 14-12.

Andra halvlek inleder Skövde HF starkas och gör fyra rak mål 14-16 och VästeråsIrsta HF är mållösa i tio minuter innan deras första mål til 15-16.

Sedan följdes lagen åt men det var Skövde HF som var i förarsättet när vi gick in i matchens slutminuter där VästeråsIrsta HF alltså fick sista ordet med en kvittering med minuten kvar att spela.