2023-02-28

Slutspeltårta och spelarpresentationer

På måndagskvällen hade Skövde HF ett live event i ? Da Party House, Skövde Idrottshall, där alla aktiva i vår arrangemangsgrupp, Skövde HF Service Team, var inbjudna för att fira att elitlaget tagit sig till slutspel igen. För första gången på fem säsonger och alla kunde samstämmigt på träffen bekräfta att det vill vi fortsätta med.

Under säsongen har fler blivit aktiva i arrangemanget och vi har nu en stark styrka som arrangerar varje match. Ca 20 personer finns med i startuppställningen i arrangemangsgruppen. Här följer en presentation av dem alla.

The Monneypennies, Vår entrégrupp, bestående av Paula Örtemark, Ulrika Lundberg, Zelmina Lubovac Pilav, Ida Sahlin Wahlenius, Stefan Tibblin, Inger Niva och Rosemarie Krusell, är uppgiften att välkomna våra besökare till matchen.
Eve, Rig and the sugar girls, är vår kioskgrupp som består av Eva-Lena Green, Rigmor Weidenholt, Britt-Marie Eriksson och Marita Mattsson. Till sin hjälp får de också stöd från föräldrar i ungdom för att kunna rodda upp till tre kiosker på varje match.
Skövde HF Doers Club, lägger golvreklamen och gör lite allt möjligt på matcherna består av Börje Green, Leif Haage, Lennart Larsson, Tommy Otter, Torbjörn Sieverthson, Claes-Göran (Cege) Elfwering och Morgan Lundberg
Chris Seadground and the hooligans, är lotteriförsäljningsgänget med Christer Örtemark i spetsen. Till sin hjälp har han tjejer från Skövde HF Akademi.
Dan the Mic är speaker Dan Jakobsson som håller låda på matcherna.
DJ Wiik, är jag själv bakom musikutrustningen..
The Red Sea, är vår fantastiska hejarklack som verkligen visat SHE hur en hejarklack skall vara. Red Sea består av Skövde HF Akademi men utökas vid varje match med fler unga spelare från Ungdom och handbollsskolan.
Något i det dolda sitter också vårt statistikgäng med Cedrik Edvinsson, Mika Partala, Per Kronberg och Roger Edvinsson mf.l och registrerar statistiken på matcherna. 

Ett fantastiskt gäng som gör att våra matcharrangemang blir av den kvaliteten som det blir.
Jag vet att jag inte talar bara för mig själv utan även elitlaget med spelare och tränare att ni alla är en del av vår succé denna säsongen.

Efter en fantastisk tårta som Henrys Bageri  bidragit med och annat gott så kunde vi presentera förlängningar på Emma Andersson, Julie Aspelund Berg och Elma Örtemark. De fick ett fint mottagande av alla besökare när de äntrade livesändningen. För mig blev det uppenbart vilken fin handbollsfamilj vi har i Skövde HF!

Jag vill avsluta med att återigen tacka alla som hjälpt till under säsongen men också uppmana dig som kanske ändå går på matcherna att bli del av Skövde HF Service Team. Speciellt i området kring lotteri samt musik/video skulle vi behöva lite förstärkning.
Vi ses väl i hallen den 10:e Mars, när vi möter BK Heid?

/Anders Wiik

Skövde HF Service Teams matchställ under matcherna!! Nummer 8 står för den åttonde spelaren, även om vi tycker om Elma Örtemark jättemycket 🙂
Bild från Derbymatchen mot Skara HF. Vårt härliga gäng i The Red Sea levererar!
Några av de engagerade i The Monneypennies,
Mycket god och snygg tårta från Henrys Bageri
Eve, Rig and the suger girls

 

Uppdaterad  2023-02-28 09:05
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna