2021-05-17

Tony Mauricio Sanchez, ny fystränare för juniorerna

Foto: Anders Wiik/Viktor Ljungström

Vi är mycket glada över att få presentera Tony Mauricio Sanchez som ny huvudansvarig för fysträningen i HF Somby/Junior.

Tony kommer till Skövde HF med mycket kunskap och erfarenhet inom fysområdet och stärker upp organisationen i elitverksamheten. Tony har arbetat som personlig tränare och gör nu det sista utbildningssteget för att bli elittränare i området.

Tony kommer ha huvudansvaret för fysträningen i juniorlaget och HF Somby och tillsammans med huvudtränaren för laget förbereda laget på att klara av att ta steget mot elitlaget över tid. Tillsammans med huvudansvarig för fysträningen i elitlaget bildas ett fysteam som kommer stötta övriga lag i föreningen hur fysträning kan genomföras på ett inspirerande, motiverande och kvalitativt sätt.

I sin ungdom var Tony med i Juniorlandslaget i brottning och blev efter sin karriär mycket intresserad hur kroppen fungerar och utbildade sig som personlig tränare bland annat. Han arbetar i dag som fystränare i Norrköpings Tennisklubb och har tidigare arbetat med handboll som han tycker är en mycket krävande sport för kroppen med dess explosionsliknande riktningsändringar bland annat.

Tony flyttar till Skövde i sommar med sin fru och två barn. Hans dotter som kommer börja spela i F2008 så det blir mycket handboll för familjen.

Stort välkommen till Skövde HF Tony och lycka till med ditt värdefulla uppdrag!

Nyheten sponsras av: Furniturebox.se

Uppdaterad  2021-05-17 10:03
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna