2021-02-14

Tung förlust mot Kristianstad

Det ville sig inte för Skövde HF mot Kristianstad HK. Efter en målsnål första halvlek 5-10, så gjordes ett tappert försök i den andra halvleken men Skövde nådde inte hela vägen och matchen  slutar med vinst för Kristianstad HK 24-21.

Första halvlek var jämn och målsnål och efter 16.29 spelade är ställningen 3-5 och sedan kan Kristianstad gå till pausvila med 5-10.

Skövde HF inleder andra halvlek bra med jobba sig fram 11-11 och skapar gott mod att reda ut matchen.

Dock så har Kristianstad inte gett upp och de lyckas göra hela 8-0 (11-19). Därefter har Skövde HF 15-19 (53.11) och nytt mod skapas.

Kristianstad har dock inte gett upp och kan på nytt ta en sexmåls ledning 16-22 (55.39 spelade) och Skövde HF får kämpa på och når 20-23 vid spelade 59.01. Sista målet i matchen görs på straffmål (60.00) av Elma Örtemark.

Uppdaterad  2021-02-14 22:49