2023-03-05

Två matcher i helgen för Skövde HF i F19-17 Väst Elit

På lördagen så blev det en förlust mot IK Sävehof 2 i en tät och jämn match mot, där IK Sävehof i första halvleken fick övertaget och i andra halvleken kunde de ta hem segern med 31-29. Söndagens match borta mot Alingsås HK 1 så blev det en vinst med klara 29-22.

Efter en bra första halvlek mot IK Sävehof 2 på lördagen med en mindre bra i den andra halvleken så blev det en förlust med 29-31.

Söndagens match mot Alingsås HK 1 blev då mer lyckosam vinst med klara 29-22 (12-12). Första halvleken så har Skövde HF ett övertag, sista tre så hämta Alingsås in till halvtidsvilan 12-12.

Andra halvlek så spänner Skövde HF bågen och mestadels ett övertag för sista 10 minuter övertyga och gå segrande ur matchen med 29-22.

Coach/Tränare Julia Andersson
– Vi går nu in i en spännande period med väntande steg 4 Gjensidige USM samt play-off-spel med en kvalplats till div 1 i sikte och fick idag en bra insats att ta med oss vidare i arbetet inför de stundande uppgifterna.
Vi står riktigt bra bakåt stora delar av matchen vilket gör att vi får fina kontringslägen som våra kantspelare förvaltar på ett bra sätt.
Vi lyckas också idag få ett fint flyt i vårt anfallsspel med bra rörelse på 9M och fina samarbeten med M6. Vi känner hela matchen att vi har mer att ge och lyckas lägga in den sista växeln sista 10 min.
Det är ett styrkebesked att vi får vårt spel att funka även när vi inte spelar på vår högstanivå.
Idag är samtliga spelare på banan med och bidrar med bra prestationer och samtliga utespelare finns med i målprotokollet.

Uppdaterad  2023-03-05 22:16