• Föreningen
2020-06-27

USM F14 lottat Skövde HF deltar med ett lag

USM F14 spelas 3-4 oktober. Skövde HF är i grupp 16 och står som arrangör, där Skåre HK, Stenungsunds HK, Strömstad HK Svart och Kävlinge HK står för motståndet.

Flickor 14 är den största klassen i årets Gjensidige USM handboll. 145 lag har fördelats på 30 grupper runt om i Sverige.

Gjensidige USM handbolls U14-klasser står inför en spännande säsong. En nyhet för i år är att alla lag deltar i steg 1, 2, 3 och 4. Det är redan vid dagens publicering av steg 1-grupperna klart på vilka orter som lagen ska spela steg 2.

Mer information om det kommande steg 2-spelet kommer att publiceras separat, men alla lag kan påbörja praktisk planering för både steg 1 och steg 2.

Med anledning av den pågående coronapandemin vill Svenska Handbollförbundet förtydliga följande:

Med rådande rekommendationer från ansvariga myndigheter är bedömningen från Svenska Handbollförbundet tillsvidare att Gjensidige USM handboll kan genomföras i sin nuvarande form.

Situationen kan dock förändras, vilket kan leda till att vi tvingas förändra tävlingens upplägg, eller till och med ställa in den. Vi råder därför deltagande lag att i möjligaste mån boka resor, boende och liknande med avbokningsskydd.

Gruppindenling USM F14 

Uppdaterad  2020-06-27 20:37
Skribent
Cege Elfwering
Senaste Nyheterna