2021-09-11

Utåg ur ATG Svenska Cupen

Färdigt spelat i ATG Svenska cupen för den här gången. VästeråsIrsta HF vann även andra matchen, nu med 41-25 (19-12).

Västerås inledde med att att göra 2-1 i shot out-straffarna.

Skövde HF kunde vända till ledning med 4-3 och 5-4, VästeråsIrsta HF vände och gick till ledning  med 7-5. Skövde HF hängde med skapligt till 9-7, sedan ryckte VästeråsIrsta HF till 15-7 sedan rullade det på och i paus hade VästeråsIrsta HF ledningen med 19-12

Andra halvleken blev en transportsträcka  för Skövde HF som kämpade på fram till slutsignalen och då hade försprånget växte ytterligare. VästeråsIrsta HF vinner matchen med 41-25.

VästeråsIrsta HF gör många enkla mål då Skövde HF bränner sina lägen att göra mål.

Tilläggas kan att Melina Pilav och Tindra Sahlin Wallenius var tillbaka efter sjukdom, på skadelistan finns Nikoline Lundgreen, Moa Andersson och Hannele Nilsson och Skövde HF mönstrade endast tolv spelare.

Uppdaterad  2021-09-12 00:54