2023-06-08

Värdefullt arbete med lagbygge i Spanien

Elitlaget har under några dagar tillbringat sin tid för träning och rekreation och lagbygge i Spanien, närmare bestämt  i Cabo Roig sydöst om Alicante.

Tanken med dagarna har varit att vara tillsammans. Bo tätt på varandra, behöva ta ansvar och kommunicera. Hitta lösningar på stora och små praktiska saker. 

Resan för teamet startade onsdagen 31/5 från Skövde Resecentrum 05:58 till Landvetter med flyg till Alicante för att sedan transport med bil till Cabo Roig, med matstopp en timmes resa.

Vid framkomst i Cabo Roig så var det incheckning i hyrda lägenheter (med Skövde anknytning) och sedan kvällsmiddag. Middagen avslutades på god restaruang där valet var fritt att välja önskad mängd.

Torsdagen startade med ett styrkepass i en närliggande lokal följt av bad och sol på Playa del Rio Mil Palmeras. Kvällens middag bestod av tapas hos Casa Hultberg.

Fredagens träning bestod av intervallträning cykel eller löpning efter vilken status för utövande. Följt av bad och sol på Playa del Rio Mil Palmeras, för att på kvällen gör ett besök ett köpcentrum och gemensam kvällsmiddag.

Lördag så var det fysträning i grupp om övningar att jobb combo, sedan bad och sol på Playa del Rio Mil Palmera.
Lördagskvällen avslutades med lagfest och utgång på lokal nattklubb.

Söndag vilodag för återhämtning! Samt bad och sol på Playa del Rio Mil Palmera. På kvällen så spelades några av spelarna paddel.

Måndag styrkepass med efter följande bad och sol på Playa del Rio Mil Palmera.

Dagarna på stranden har även bestått av bocciaspel, paddelspel och volleybollspel (turnering mot några Norska Grabbar, med HF vinst).

Tisdag 6/6 hemresa med start 04:30 från Cabo Riog till Alicante för flyg 07:00 till Landvetter och åter i Skövde vid 14 tiden.

Ledarteam: Daniel Birkelund, Magnus ”Mange” Hultberg och Cege Elfwering.

En liten video från dagarna

 

 

Uppdaterad  2023-06-08 21:53
Skribent
Cege Elfwering
Senaste Nyheterna