2021-08-10

Viktig information inför SuperElit

På torsdag startar årets SuperElit-klass. För att ni som publik skall få bästa möjliga förutsättningar gäller detta under cupen.

 

Biljetter: Biljetter säljs enbart via vår internettjänst. Vi har av hänsyn till det regelverk som finns för att få arrangera rekomenderats att inte ha någon biljettförsäljning i lucka för att på så sätt minska kontakten mellan människor. Biljetter kan köpas på plats men behöver skötas via internetgränssnittet. Vi kan i begränsad mängd hjälpa de som behöver stöd att köpa biljett. Vi ber er försöka köpa biljetten hemma innan  ni kommer till Idrottshallen.

På plats scannas ert biljettköp och vi kan på så sätt kontrollera att antalet besökare inte överstiger de tillåtna 300 som är max-antalet.

OBS: Alla som köpt säsongskort till Skövde HFs säsong (Inklusive SHE, Svenska Cupen och Annliz Cup) har en av de 300 platserna samtliga dagar under cupen.(Vi har fått flera frågor om detta så vi vill förtydliga)

Du köper din biljett här:

 

Placering: På er biljett har ni ett stolsnummer och en sektion.Den sittplats ni har är den som gäller. Stående publik är ej tillåten. Endast funktionärer tillåts stå.

 

Vid fullsatt: Vid fullsatt idrottshall erbjuder vi entré till vårt eventområde för att där kunna sitta utomhus och se matcherna på den stora LED-skärmen. Du kan med fördel se på matcher och äta en bit mat samtidigt i detta fall.

 

Eventområdet: Vårt eventområde är en mysig del av cupen. Här kan du köpa mat och dryck och se matcherna live via LED-tv tillsammans med nära och kära.

 

Jag är inte på plats i Skövde: Är du förhindrad att komma till Skövde men ändå vill se matchnerna? Inga problem. Samtliga matcher webbsänds och du kan med fördel köpa samtliga matcher i ett så kallat ”All access pass” för 179 kr. Vi sänder med Solidsports app broadcaster vilket ger dig information om matchställning och matchklockan.

Köp din match eller ditt All-Access Pass här: https://solidsport.com/annlizcup

 

Spelschema: Spelschemat finner du här: https://www.annlizcup.se/superelit/spelschema-superelit

 

Covid 19: Vi är som ni alla vet i en pandemi fortfarande och ber alla om att respektera de regler som gäller under cupen. Vi erbjuder handsprit i hallen och ber alla använda denna för att minska spridningsrisken. Avstånd gäller som vanligt och vid köer så ber vi alla hålla avstånd på 2 meter.

 

Ett stort välkommen till alla lag och till er i publiken som vill se fin handboll live!!

Uppdaterad  2021-08-11 10:12
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna