Projekt 10 000

Säsong 2022/23 har Skövde HF målsättningen att dubblera antalet besökare på elitlagets hemmamatcher och antalet följare på sociala medier. För att lyckas har styrelsen tillsammans med Elitlaget och Skövde HF Akademi beslutat en handlingsplan för att uppnå detta resultat. På den här sidan vill vi beskriva våra åtgärder för att lyckas.

Fri entre under 19 år.

Alla ungdomar och barn 19 år och yngre går in gratis. 
Följ vårt nyhetsbrev – GAMEDAY-Nyhetsbrevet till vår publik, Den åttonde spelaren!

Inför varje hemmamatch skriver vi ett nyhetsbrev där en kod för ungdomar 19 år eller yngre distribueras. Använd koden för att köpa din plats på matchen till noll kostnad.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här: Nyhetsbrev

Matchdag fredagar

Fredagar kommer vara den ordinarie matchdagen för Skövde HFs hemmamatcher. Vi tror på att få till en ”fast” dag som blir synonymt med handboll i Skövde. Så långt det är möjligt blir det därför AfterWork-Handboll i Skövde Idrottshall.

Ungdomsmatcher

I de fall där vi har ungdomsmatcher på bortaplan samtidigt som det är en elitmatch kommer vi jobba för att flytta matchen. Vi vill att våra ungdomar skall kunna vara del av hejarklacken och känna glädjen att heja tillsammans med sina kamrater.

Nyhetsbrev innan match

Inför varje hemmamatch kommer vi skicka ut ett exklusivt nyhetsbrev till alla som prenumererar på vårt nyhetsbrev, Gameday! Här får du läsa korta intervjuer med ledare, spelare och vi hoppas även få in en extern skribent som skapar lite spets i brevet. I nyhetsbrevet kommer du också kunna få unika erbjudanden från våra partners också är det tänkt.

Temamatcher

Årets temamatcher blir flera denna säsong. Derbyt mot Skara HF får en konkurrent i ännu ett derby mot nykomlingen IF Hallby. Vi kommer också har publikmatcher och vår #viställerupp-match som vanligt och vi har en annan intressant match där vi kommer göra lite extra kring. Låt oss berätta mer senare.

The Red Sea återuppstår

Våra ungdomar vill inte vara sämre än de duktiga kollegorna i Sköfdes blå bönder. Under nästa säsong kommer fler tjejer komma klädda i röda matchtröjor och skapa den härliga stämning som vi vill ha på hemmamatcherna. Alla är välkomna att vara del av det röda havet!
Du kan redan nu följa dem på instagram under @skovdehf_theredsea