Skövde HF Gamers Club

Skövde HF Gamers är en oerhört viktig del av Skövde HF. Det är de som ser till att varje hemmamatch i SHE blir så bra som möjligt för vårt elitlag och vår publik. De förbereder omklädningsrummet åt laget, ser till att matchplanen är i ordning inför matchen och tar sen emot publiken och ser till att de trivs under matchen.

Gamersgruppen är uppdelad i några olika områden

Kioskgruppen

Kioskgruppen hålls ihop av eldsjälarna Rigmor Weidenholt och Eva-Lena Green. Rigmor, som varit med i Skövde HF sen hon var 12 år som spelare och i kiosken sen i början av 2000-talet. 2016 gjordes en toppvärvning till gruppen då Eva-Lena kom med i gruppen. Idag är Rigmor och Eva-Lena stommen i kiosken och sköter det mesta däromkring.

Reklamgruppen

Reklamgruppen sköter om allt gällande reklamskyltar mm som företag köpt för att marknadsföra sina företag i samband med matcherna. Gruppen leds av Börje Green, Lennart Larsson och Tommy Otter från Skövde HF Doers Club och de levererar alltid den kvalitet som våra partners önskar tillsammans med föräldrar till ungdomsspelare.

Entrégruppen

Entrégruppen sköter om entrén på matcherna med allt från köp av biljetter till scanning av entrén. I entrégruppen finner vi Mary Edman, Gunilla Erlandsson, Björn Erlandsson, Eva Järlström,
Teamet har varit med i många år och tar alltid väl hand om publiken som besöker matcherna.

Lotterigruppen

I Lotterigruppen hittar vi Anki Wiik, Malou Larsson och Marita Larsson som ser till att femti-femti lotteriet blir av på varje match.

Mediagruppen

I Mediagruppen finner vi Alexander Fuentes och Anders Wiik som sköter om ljud och bild under matchen. Under säsongen 2019/2020 investerades Southern Hill Media i matcharrangemanget då lampor köptes in för att stötta laget i inspringet och under halvtidspausen. Mediagruppen jobbar även utanför själva matchen och fler personer behövs för att stärka klubben i detta området.

Säkerhet och läkarteamet

Säkerheten är A och O på Skövde HFs hemmamatcher. Både för spelarna och för publiken. Under säsongen 2019/2020 sköttes säkerheten av Patrik Eriksson och våran husläkare Linda Sundström såg till att det alltid fanns medicinsk personal på plats.