2021-04-26

Daloc AB, Ny huvudsponsor till Skövde HF

Vi är mycket glada över att få presentera Daloc AB som idag har skrivet ett fyraårigt avtal med Skövde HF på guldnivå. Det är en satsning på klubben som ger möjligheter att tänka långsiktigt i strategiska beslut. Daloc, som vill verka för ungdomsidrotten blir här en viktig partner för att våga lägga mer resurser på våra duktiga ungdomar och organisationen runt omkring. 

-Det är mycket roligt att Daloc med denna satsning ger oss feedback på att vår satsning på egna produkter är rätt väg att gå. Vi har en uppförsbacke på flera sätt men med denna stöttningen tar vi oss ett stort steg framåt, säger Anders Wiik, Ordförande i Skövde HF.

 

 

– För Daloc är det viktigt att stödja föreningar med bred ungdomsverksamhet som arbetar för att skapa en aktiv och meningsfull fritid för barn- och ungdomar. Satsningen för Daloc att synas enhetligt på samtliga Skövde HF matchtröjor från de yngsta ungdomslagen upp till elitlaget hoppas vi också ger uppmärksamhet och breddar rekryteringsbasen för oss som företag. Daloc har under många år haft en stadig tillväxt och rekryterar kontinuerligt nya medarbetare, vi behöver därför synas även utanför Töreboda där företaget har sin bas, säger Peter Wassberg, VD på Daloc AB

Om Daloc

Familjeföretaget Daloc har tillverkat säkra dörrar i över 75 år. Dörrar som skyddar människor och egendom mot brand, ljud och inbrott, oavsett om dörrarna är tillverkade av stål eller trä. Gedigen kunskap, stort engagemang och lång erfarenhet gör att vi idag leder utvecklingen av klassade dörrar i stål och trä.
Vår verksamhet är anpassad för att medverka till ett starkt och ekologiskt hållbart samhälle. Vi ser miljöarbetet som en viktig och ständigt pågående process och vi ligger långt fram när det gäller att miljöanpassa våra produkter och övrig verksamhet.

Våra kärnvärden är: Framåtanda, trygghet och långsiktighet, begrepp som är en viktig del av vår företagskultur. De genomsyrar vår organisation, våra produkter och vårt sätt att arbeta.

Läs mer om Daloc här: https://www.daloc.se/

 

Uppdaterad  2021-04-28 13:35
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna