2020-11-02

Publikmatchen för förlorade intäkter

Foto: Viktor Ljungström

Storsatsning för publiken!

Inför matchen mot IK Sävehof nu på fredag storsatsar Skövde HF på livestudion via Facebook.
I en hel timme innan matchen får tittarna träffa storspelare som Angelica Wallén och Linnéa Torstensson. Vi har träffat dem båda och och i intervjuerna berättar de om sin karriär. Många intressanta historier om hur de tagit sig vidare ut i Europa som proffs.

Sveriges förbundskapten, Tomas Axnér kommer på besök till Skövde och gästar studion. Snart dags för EM för landslaget och vi går igenom truppen med Tomas på plats i Idrottshallen.
Vi har ytterligare intressant gäst på gång men allt är inte klart än…

Utöver detta så får tittarna träffa Jamina Roberts, Nina Dano, Ilda Kepic och Marielle Lideskär som senare spelar matchen. Tränarna i respektive lag intervjuas också så klart.

Sändningstart 18:00. Matchstart 19:00 på cmore.

Vi behöver er hjälp!
Vi behöver fler som stöttar oss! Hjälp oss och bli presenterad i studion. Bli publiksponsor och stötta Skövde HF med 2500 kr (Privatpersoner kostar 500kr). Ni får presentation i sociala medier, dekal tryckt på sektion röd i Idrottshallen plus att ni nämns i bild under live-studion!
Var med och hjälp oss ni också!

Du kan också stötta genom att swischa 10 kr för varje mål Skövde HF gör eller 10 kr för varje km Hannele Nilsson cyklar i live-studion.

Registrera er här: https://sponsor.skovdehf.se/partner/publiksponsor​

Här kan ni se alla som är med och stöttar Skövde HF på publikmatchen!

Uppdaterad  2020-11-02 19:55
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna