2020-06-13

Stödteamet runt elitlaget klart

Under säsong 2020-2021 har Skövde HF valt att utöka teamet runt elitlaget. Detta gör att laget får bättre möjligheter till snabbt stöd oavsett vad ärendet handlar om.

Martin HenryssonMartin Henrysson tar plats i teamet som Team Manager. I sin roll kommer Martin vara en kontaktpunkt för laget och föreningen så alla har en enkel kommunikationsväg. Martin kommer koordinera uppgifter och oftast delegera ut uppgifter till våra olika arbetsgrupper i föreningen. Martin bidrar med en bra struktur och har ett brinnande intresse för sporten och har tidigare varit ledare i föreningen samt sportgruppsansvarig. Med sin kompetens om föreningens struktur och olika funktioner kommer Martin bli en viktig resurs för elitlaget.

Anki WiikAnki Wiik blir lagmamma till laget och är lagets support i det sociala kring gruppen. Hennes roll blir att jobba för att andra evenemang runt laget blir av där lagkänsla och gemenskap står högt på prioritetslistan. Hennes roll blir också att stötta tjejerna individuellt om vad som helst, allt för att de skall känna att de trivs och mår bra i laget.


Anders LindströmAnders Lindström
gör sin andra säsong i elitlaget. Men sin bakgrund som kognitiv beteendeterapeut kommer han arbeta med mental träning i laget och stötta spelarna i sin mentala förberedelse. Anders kommer både arbeta med laget som helhet och ge stöd till de spelare som känner sig i behov av stöttning.

 

 

Vi välkomnar dem alla till en ny härlig handbollssäsong i Skövde HF!


Skövde Handbollsflickor 2020

Uppdaterad  2020-06-12 12:20
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna